Beeldende therapie

Jongeren

Heb je last van bijvoorbeeld somberheid, angst, onzekerheid of slaapproblemen met nare gedachten en gevoelens. Het gaat niet zoals je zou willen of soms ben je gewoon bang voor de toekomst. Want soms is het gewoon zo moeilijk om op een positieve manier naar jezelf te kijken. Gelukkig is er wat aan te doen. Samen onderzoeken we waar de klachten vandaan komen en hoe je ze kunt aanpakken. Daarbij kijken we niet alleen naar je problemen, maar ook naar je talenten en mogelijkheden.

Wil je wat meer op een positieve manier naar jezelf kijken of gewoon leven zonder stress.... Dan kan Sprekend Werkstuk je helpen zodat het wat beter gaat.

In het eerste kennismakingsgesprek onderzoeken we wat er speelt: hoe het met je gaat, thuis en op school. We kijken vooral ook naar de dingen die wél goed gaan. Daarna gaan we aan de slag met creatieve werkvormen zoals schilderen of werken met andere materialen en gaan we op zoek naar wat jij goed kan of leuk vindt. Natuurlijk komen we ook dingen tegen die je lastig of moeilijk vind, maar daar kun je juist al doende van leren.

voor kinderen voor kinderen voor kinderen voor kinderen